Admin Web & Media Sosial

Kasmuri Hassan


CUBB Member

Monspace Member

Web Admin

Learn More

WEB DESIGNER


NETWORKING BISNES MUDAH DENGAN MENGGUNAKAN ONLINE MEDIA ?? anda percayaker


Learn More
admin web & media sosial

Assalam,Salam Hormat/ Selamat Sejahtera,

Syukur, saya Kasmuri Hassan,Admin yang menjalankan perniagaan berasaskan Internet secara Online sehingga kini. Kini sudah tidak asing lagi dengan penjualan dan pembelian secara 'online' dalam talian internet telah diterima ramai dalam dan luar negara.

Pelbagai produk dan perkhidmatan telah saya memasar dan mempromosikan dengan hanya menggunakan internet dalam pelbagai platform online ini. Dari menerima tempahan membina laman web, membantu mengadakan kempen pemasaran dalam internet, membuat perkongsian ilmu pemasaran internet dan kini menumpukan kepada memberikan latihan khusus kepada usahawan dan bakal usahawan dalam mengembangkan perniagaan mereka dalam menggunakan media internet. Apa sahaja yang berkaitan dengan internet dan online adalah menjadi rutin harian saya masa kini.

Masa kian bergerak pantas tanpa menoleh ke belakang. Ambil peluang yang saya tawarkan ini dan sama-sama dalam melakukan penjualan di internet nanti. Saya ucapkan terima kasih kerana sudi untuk sama-sama lakukan sepertimana mereka yang dah melakukan sejak internet diperkenalkan di negara kita ini.

 

MENGAPA SAYA MENGGUNAKAN INTERNET SEBAGAI PEMASARAN TERKINI?

Hmmm, kerana "Pelanggan mudah untuk memilih produk atau perkhidmatan yang ditawarkan dengan tanpa had sempadan dunia dengan mencari maklumat di hujung jari sahaja dengan bantuan INTERNET."

Lihat contoh AirAsia, dari sebuah syarikat yang kecil sahaja pada asalnya mampu bersaing dengan syarikat penerbangan yang dah lama bertapak dalam industri penerbangan dengan menggunakan platfom internet untuk penjualan tiket kapal terbangnya.

Di mana-mana sahaja pelanggannya bukan hanya dari negara asal syarikat malah serata dunia mudah menempah tiket. Maknanya, anda mampu untuk menjual ke peringkat global dengan mudah dan senang sahaja. Nampak mudah bagi mereka yang ketahui teknik yang betul, dan mungkin susah bagi anda jika tidak tahu caranya.

monspace kelas online

admin web & media sosial,admin web & media sosial,admin web & media sosial,admin web & media sosial