Business Partners

cubb monspace colloboration

Kerjasama Dalam Perniagaan

Berkerjasama di dalam satu jaluran yang mempunyai kesamaan di dalam bidang perniagaan.Memahami dan mencari kesamaan di dalam menuju kejayaan untuk kedua dua pihak demi memajukan perniagaan.Berkerjasama di dalam satu platform untuk menoptimumkan keberhasilan dan daya kreatifi perniagaan
cubb monspace

Kerjasama Sebagai 1Pasukan

Kami Menjadikan rakan kongsi iaitu Monspace (M) Sdn Bhd sebagai satu pasukan yang sentiasa berkerjasama untuk memenuhi Visi Dan Misi .Berkerjasama dengan pihak atasan syarikat Monspace untuk melengkapkan visi dan misi bersama.
cubb monspace

Kerjasama Di Dalam Sumber Ilmu

Kerjasama di dalam Bidang Ilmu,tempat kerja,sumber pengetahuan ,sistem perhubungan,kemahiran dalam networking dan proses perjalanan perniagaan

business partners monspace

Business Partners MonSpace (M) Sdn Bhd,

Business Partners MonSpace (M) Sdn Bhd,

Sebuah syarikat Malaysia yang stabil, berbakat dan bertaraf antarabangsa. Bermula pada November 2014 syarikat ini mempamerkan kejayaan cemerlang pada tahun pertama. Justeru itu, ia meraih pencapaian yang unggul di seluruh Asia. Asia merupakan benua penting dalam perkembangan ekonomi dunia masa kini. Antara 6 industri penting diberi fokus untuk masa hadapan adalah Industri Kewangan, Perumahan, Komunikasi, E-Dagang, Media Sosial dan Pelancongan.

Industri Kewangan: Merupakan industri yang berkembang pesat di abad ini. Menyediakan pinjaman modal kewangan peringkat antarabangsa. ‘Bond’ dan juga perdagangan FOREX antara contoh betapa pentingnya industri ini di dalam bandar-bandar besar.

Projek Perumahan: Dengan perkembangan yang pesat dan pembukaan bandar-bandar baru secara menyeluruh serta peningkatan taraf pendapatan rakyat malaysia menyebabkan permintaan yang tinggi dalam industri perumahan. Ini menyebabkan syarikat membuat pelaburan yang tinggi untuk industri ini.

Industri Komunikasi: Kajian menunjukkan, penggunaan komunikasi mudah alih di Asia telah melebihi separuh dari penduduk dunia. Ianya akan bertambah di masa akan datang.

E-Dagang: Dalam tahun 2015 sahaja 30% transaksi runcit di dunia, dikesan melalui e-dagang. Pengguna tertinggi adalah penduduk Asia.

Media Sosial: Masakini, media sosial dilihat telah mengubah corak kehidupan manusia di seluruh dunia samada dalam komunikasi harian hingga cara para usahawan mempromosikan produk mereka.

Industri Pelancongan: Minat para pelabur dalam industri ini semakin berkembang. Kajian menunjukkan seramai 79.1 juta pelancong melawat negara-negara Asia dalam setahun dan dijangka meningkat 61.9% setiap tahun.

Atas sebab-sebab di atas, Mon Space (M) Sdn Bhd merancang untuk membuat pelaburan besar dalam keenam-enam industri penting seperti yang tersebut di atas. Monspace juga memfokuskan untuk membuka sebuah syarikat telekomunikasi baru di Malaysia iaitu YS Mobile. Ini adalah langkah pertama yang mempunyai potensi dan masa depan yang cerah kepada kami. Fokus kedua kami adalah Industri Perumahan yang telahpun bermula pembinaan kondominium mewah di Negeri Sembilan.

Berikutnya adalah Industri Pelancongan. Sebagai contoh adalah projek pembinaan sebuah resort bertaraf dunia di atas laut di Pulau Melaka. Dalam masa yang sama kami mula melabur dalam industri perhotelan di seluruh dunia. Sebagai permulaan syarikat kami telah membeli sebuah hotel 4 bintang di Ha Long Bay, Vietnam. Kami juga menyediakan sebuah ‘CLUB HOUSE’ bagi ahli Monspace yang pertama di dunia.

Selain itu, syarikat telah melancarkan landasan e-dagang bagi memudahkan para peniaga dan ahli Mon Space membina empayar perniagaan masing-masing. Syarikta kami juga akan memperkenalkan media sosial yang baru yang dikenali sebagai YS Chat. Dalam masa yang sama Mon Space telah membeli sebuah syarikat yang terkenal di Australia dan membina kilang di Negara China untuk proses pembuatan telefon pintar yang canggih.

Mon Space (M) Sdn Bhd sangat mengharapkan sokongan berterusan dan penyertaan lebih ramai daripada golongan muda supaya empayar perniagaan kami dapat berkembang dengan jayanya. Objektif utama kami adalah untuk bekerjasama demi masa depan dan terus bersatu mencipta kejayaan. Impian dan matlamat syarikat adalah PASUKAN DAMBAKAN KEJAYAAN. Matlamat Kejayaan dalam hati, BERUSAHA MENCAPAI IMPIAN

Business Partners MonSpace,Business Partners MonSpace,Business Partners MonSpace,Business Partners MonSpace

Alamat web Resmi Syarikat: www.monspacea.com

Kenapa Monspace Mempunyai Potensi Masa Depan Cermerlang?

MONSPACE (M) SDN BHD
Satu platform yg mempunyai syarikat-syarikat yg berjaya. Antara bisnes yg dijalankan adalah:
SEBAB KENAPA KITA MESTI REBUT PELUANG BERSAMA-SAMA MONSPACE (M) SDN BHD.
1. Sykt teguh,mewakili lebih 10 buah anak syarikat dan baru mendapat anugerah BEST E CORMENCCE AWARD 2016
2. Chit chat percuma dgn MS (Monspace), dikenali sbg Ys Chat.
3. Shopping percuma dgn Electronic Currency (Ms Coin).
4. Konsep simpanan berganda,labur era baru berjangkamasa panjang.
5. Lahirkan lebih 30 ribu org jutawan dalam masa 1 tahun 5 bulan (worldwide).
6. Sudah memasuki lebih 15 buah negara di dunia...dan mencapai kemasukan ahli terpantas..3juta ahli dalam 8 bulan..
7. Tidak perlu menjual barang atau maintain bulanan.
8. Bagi cabutan bertuah untuk ahli 20 buah banglo mewah untuk cabutan (RM1.4 juta sebuah) pd April 2016...
9. Memiliki syarikat penerbangan sendiri (MS Airlines) launching June 2016 .
10. Memiliki pulau sendiri (MS Island) di Langkawi.
11. Memiliki bangunan sendiri bernilai RM40 juta sepanjang 500 meter panjang di D EARTH Puncak Jalil.
12. Koperasi MonSpace Bhd diwujudkn sendiri untuk seluruh ahlinya...dan dividen 5-8% setiap 3 bulan selama 3 tahun..
13. Syarikat terpantas berkembang seantero dunia,mempunyai lebih 3 juta ahli yg berdaftar dalam masa 8 bulan.
14. Sejarah membuktikan (trek rekod split e-share 6 kali) dalam masa 1 tahun 2 bulan.
15. Bakal mempunyai bank sendiri (MS INTERNATIONAL BANK)
16. Mempunyai hotel
sendiri di Vietnam bernilai RM80 juta.
17. Bekerjasama dengan President Monspace Network int.corp-Tan Sri Musa Hassan (ex IGP Malaysia) org yg bertanggungjawab membawa MonSpace ke IPO.
MOU dengan OTC Market di bursa saham NASDAQ.
18. Bakal menjalankan projek paling mega di Pulau Melaka,Melaka.
🔓Telah pun di ikhtiraf oleh KERAJAAN MALAYSIA..ANUGERAH
THE BEST E COMENCCE AWARD 2016

monspace malaysia

Mahu Info Lanjut?

Pertanyaan & Pendaftaran